CIRKLEN som relationel, spirituel og jordforbindende - selv- og helhedsforbindende praksis

 
Cirklen sat i perspektiv.
Ved siden af den vej vi må gå alene, kan cirklen udgøre den familie, det støttende fællesskab/community alle burde ha adgang til.
Når vi mødes i en lille Cirkel - i det beskyttede og fortrolige rum - person til person til person, er det et sted at hele og komme i balance, et sted at vokse ind i og fortsat udfolde nye skud på den unikke organisme, vi er - være der for andre, modtage deres gaver og dele det vi selv har at give. 
 
Eftersom vi mærker, hvordan nærheden, formen og principperne nærer noget i os, kan vi begynde at integrere og sprede en ny måde at omgås andre på - udvikle en bevidsthed om indbyrdes forbundethed og samhørighed med alt levende - måske også subtile væsener fra andre bevidsthedslag - som alt i alt vil skabe et grundlag for nye måder at være i og samskabe en ny verden på.
 
 
I første halvdel af denne video beskrives cirklen/the circle way fra PIP BONDYs enkle perspektiv og praksis
 
Cirkelen er en kraftfuld praksis i sig selv, men endnu mere, når vi begynder at blive opmærksomme på rummet som en puppe for alle at vokse og forvandle sig i - ligesom det kan være et redskab til indre læring i relationen til andre.
 
MED CIRKLEN SOM REDSKAB KAN VI
- øve at kommunikere vores sandhed fra hjertet, fra centeret uden pegen fingre udad.
- vise og transformere vores mindre kærlige sider, så vi kan stå i klarhed, integritet og i fred med os selv og verden - også selvom vi måske har et skarpt budskab
- via bevidsthed om os selv og rummet, skabe et mere åbent og frit fællesfelt.
- finde dybere samhørighed og frihed til at udtrykke os 
 
 
 
INSPIRATIONEN her er hentet fra velfundere traditioner og praksisser (se WAYS OF THE CIRLE around the world)
og videreført og udviklet i eget regi
 
seedsofthenew.dk | Sukkertoppen, Søhøjlandet, Midtjylland - DENMARK