Et individuelt quest i et støttende fællesskab

 
ET 'NEW EARTH - NEW ME' QUEST 
ET DYK I DET STORE OCEAN
ET FLYV I UNIVERSET
ET FRØ I DEN FRODIGE JORD
PÅ TVÆRS AF ALDER OG HERKOMST 
 
Er en vision om at skabe rum for de der står åbne for at finde nye veje i livet.
- vi samles på tværs og i alle aldre fra vores unikke væsens kerne.
 
Vi skaber et rum hvor ansvarlige og sensitive oprørere, opløftere, nørder kan se dybt i sig selv og ud over egen næse og indgå i nyopdagelsen af tidens kald.
 
Man ku måske tænke det som et sted, hvor unge kan udfolde det nye de bærer i sig og det grå guld kan udfolde den slebne diamant, vi er ment til at blive.
Men inde bag alting er der muligvis ingen forskel på hvad vi bringer til cirklen. Min oplevelse er, at for at stå klarere - er det der mest kræves af os nu - nulstilling, nyopdagelse og at gi slip på de personligheds promoverende begreber vi identificerer os med - og istedet gribe ind i vores sande natur og dét som vejleder os her fra.
 
Måske vi kan se os som starseeds og jordboere i mange aldre - fra mange oprindelser - og at der er et formål med vores forskelligheder og at vi er her på Jorden og i dette RUM.
Men hvilket!?
 
De der har lidt krudt tilovers i hjertet, kan se frem til et møde med magiske muligheder.
Det bliver ikke et mentalt mudderkast eller alliance slik - istedet kan vi boltre os i sø og skov - indtage stilheden og lade stilhedens stemme blive hørt og udtrykt. Den slags stemme, som kommer fra en frisk, klar, ny kilde og ikke er groet fast i fordom, comfort og blindfold, der tror sig værnet imod de følelser der ligger bag.
 
Hvor det er uomgængeligt - lad os tage fat i skylden, skammen, frygten, sårene, sorgen og forvandle den til en aktiv visdom og vision, som vi kan leve vores fortsatte liv i.
 
At skabe bæredygtig handler ikke (kun) om at køre i elbil og sy sit tøj af gamle klude. Det rækker radikalt længere ind i vores eksistens på planeten.
 
Hvordan bliver vi værdige tjenere og visionært nyskabere i pagt med helheden og det hjerte, vi så let glemmer, når det presses!?
Vil du stå mig bi ind i opdagelsesrejsen!?
 
Der vil være stor inspiration at give og hente fra hinanden og meget vi ikke vil kunne forstå
- nøglen er afmaskerethed og integritet, at turde vove at vise det åbne pulserende hjerte - både når livet kradser og hvor vi tør skinne vores indre lys.
Oplever vi ydre provokation, kan vi tage den til os som en gave til at afprøve tro og overbevisninger, til at se og arbejde med gamle sår, indre modstande og begrænsninger.
Og mest af alt fokusere på at finde og vove vores eget næste skridt på opdagelsesrejsen. At beslutte at gå i retningen imod at finde vores sjælsgnist, er skridt imod balance og omsorg for hele os. Vel vidende at visioner, der rækker ud over vores kræfter, ressourcer og formåen lige nu, meget vel vil åbne for ny og uanet energi.  At vejen vil bringe rigdom OG udfordringer, som vi måske først, når tid er, vil finde indsigt og kraft til at imødekomme.
 
 
 
seeds-of-the-new | Sukkertoppen, Søhøjlandet, Midtjylland - DENMARK